Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamienie Duchowe

UdzielamSie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy to prawda ze na plu trzeba przeczytac 36 kamoli zeby skil weszedl na p?

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Zalezy kto ma jakie szczescie jednemu moze i nawet wejsc za 15 razem na P bo mu przypisalo sczescie. Ale pamietam z czasow pl'a kumpel wbil aure na P za 48 kamykiem, wiec tak jak mowie to zalezy tylko i wylacznie od szczescia

Opublikowano

Nie da się okreslic. Czasami szybciej się wbije czasami dłużej. Jedynie możesz zwiększyć szanse używając rady pustelnika.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Za mniej niż 30kamykow nie wejdzie Ci skill sam osobiście wbijając kilkanaście skill do p na metku pl za mniej niż 33kamyki nie wbiłem skilla do p

Opublikowano

Bardzo ciezko jest wbic skille na P , kumpel wbija i mowi ze juz sporo ich wykorzystal ok. 20 a dopiero ma skill na G6 . Musisz miec szczescie , szczescie i jeszcze raz szczescie :D szansa ze za kazdym razem CI sie uda jest jak 1 do miliona :D

Opublikowano

czy to prawda ze na plu trzeba przeczytac 36 kamoli zeby skil weszedl na p?

Zależy to od szczęścia. Nikt Ci nie określi ile dokładnie potrzeba.

Opublikowano

Nie da się okreslic. Czasami szybciej się wbije czasami dłużej. Jedynie możesz zwiększyć szanse używając rady pustelnika.

To ci się nie udało.:) Na szanse na wejście kamienia duchowego nie działa żadne wspomagacze.Nie wierzysz to wbij radę oraz zwój,a po pomyslnym lub niepomylsnym "rada" będzie aktywna dalej.=]
Opublikowano

To ci się nie udało. :) Na szanse na wejście kamienia duchowego nie działa żadne wspomagacze.Nie wierzysz to wbij radę oraz zwój,a po pomyslnym lub niepomylsnym "rada" będzie aktywna dalej.=]

Tak to jest, jak się nie używało kamyków... ;)

@Top

Oczywiście, że to zależy od szczęścia, jednak moim zdaniem najmniej to z 30 kamyków trzeba mieć... ;)

Opublikowano

Jak ktoś ma szczęście to wystarczy 10, 20 to losowy %, że wbije

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Opublikowano

Ja zrobię za 30, ty za 40, a on za 50. To jest jak, powiedzenie że jutro Ci fms dropnie. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@Piotrze, czy my się przypadkiem nie znamy? Miałeś kilka postaci w topce na solarku?

Żeby nei odbiegać od tematu, ja czytam każdego dnia i tak, duchowe mam g7 -> przeczytałem 24 kamole

silne g9 -> 45 kamoli ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...